Monday, October 19, 2015

De'xandra perfume minyak wangi mahal pada harga murah

Siapa pernah dengar pasal de'xandra perfume? 

Pertama kali saya tahu pasal de'xandra perfume ni bila saya scroll dr.azizan osman punya fb. Saya salah seorang alumni imkk oct 2014. 

Banyak cerita inspirasi dan kejayaan terutama sekali para hot seat program dr.azizan. Rugi kalau tak buka setiap perkongsian. Time saya pergi dulu memang kagum tengok semangat dan sales2 para hot seat. Ada yang jual kek oren, jual krup2 karamel, jual baju, bakeri, even jual sandwich pun ada.

Ok berbalik pada pengasas de'xandra perfume. Kalau tak silap namanya Ernayanee norjulaimi. Sebelum join de'xandra team ni saya selalu usha fb pengasasnya. 

Ramai stokis muda yang join. Hasil selidikkan saya, saya tengok keuntungan dari de'xandra perfume agak tinggi dan agak best untuk di ceburi.

Macam yang semua tahu saya dah bergelumang dengan shaklee selama hampir 3tahun. Hatinies kitchen masih baru lah. Dua-dua business ni ada di hati saya setiap masa. Tapi i want more..

Saya nak bantu rakan-rakan suri rumah, pelajar dan sahabat sepenjawatan untuk join dropship dengan saya. Sebabnya budak belajar di u pun boleh dapat 5angka sebulan. Why not kita cuba?

Bukan saya tak sayang shaklee, bukan saya tak sayang hatinies kitchen tapi saya perlukan produk yang senang untuk di letakkan di kedai, vendor, even kedai runcit sekalipun. Saya tak mahu terikat dengan peraturan syarikat yang buatkan bisnes sukar untuk di kembangkan

Untuk de'xandra saya tertarik untuk kawan-kawan buat dropship sebab

❤️tak perlu simpan stok
❤️yuran sekali je seumur hidup - rm150 dan dapat pulak perfume lelaki satu, perempuan 1
❤️untung bersih yang agak besar. Tahu tak yang korang boleh dapatkan untung runcit rm20 setiap botol?
❤️perfume yang amat mudah untuk di jual sebab semua jenama dan bau yang terkenal
❤️perfume ni tahan lama, sehingga 8jam - pergi kerja sembur sekali balik keje bau lagi ( kerja tempat takde air cond tau), lagi berpeluh lagi wangi
❤️ boleh bertahan 8jam kalau sembur di nadi, kalau sembur kat baju atau tudung mau 2-3hari juga baru hilang
❤️bau sebijik original
❤️boleh di bawa solat
❤️senang di bawa travel,tak mudah leaking
❤️buat bumiputera

Jom tengok senarai perfume yang de'xandra offer



Banyak jugakan?
Favourite saya sendiri jenama Still dr Jennifer Lopez. Lembut sangat bau dia.

So korang kalau nak join jadi dropship saya roger tau. Just whasap saya huda 0176334570 @ 01118766483

Cume ambil order segala pos saya akan uruskan. Kalau nak cod tu kawasan Kluang dan Batu Pahat jelah ye.

Sekian review saya.

Follow ig : shaklee.by.huda
Wechat : huda (shaklee)
Fb : huda alif
Blog : hudakassim.blogspot.com

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Terima kasih infonya gan.
    Lumayan buat nambah elmu.

    Gema Parfum
    Minyak Wangi pria favorit.

    ----------

    ReplyDelete