Wednesday, June 7, 2017

Berpuasa di bulan ramadhan dan pregnant pulak huhu

Hari ni ramadhan ke 12. Pregnant and fasting? Sangat mencabar..

Lenguh, lapar, penat, haus sume ada.
Ni baru lepas sapu makmal dan kemas makmal. Terus rasa flattt..

Macam nak buka je. Hahaha. Serius rasa lapar padahal baru kul9 pagi haa..
Orang cakap kalau mengandung kalau lapar buka je.

Ni pun dh dua hari tak puasa.
Tak larat. Kene fikirkan baby juga.
Xleh selfish sibuk nak cukup puasa bagai

Ada yang cadangkan untuk puasa selang-selang. Ooo ye. Hari ni 26minggu dan 4 hari.

Alhamdullilah baby aktif. Kicking-kicking saje. Ibu berkira-kira nak buka hari ni. Sebab cam letih nau nau pagi ni..

Tgk lah macam mana nanti. Kita tak nak risikokan bayi..anyway smlm kita pergi check up.

Berat ainan turun 300 gram. Berat ibu plak naik 300 gram. Secoet je naik. Mungkin sebab bulan puasa hehe..

Dah masuk bulan ke 7 ni rasa cam penat je. Adudu xlaratnya lah. Minggu ni dah bolehlah basuh-basuh baju baby.

Dah masuk bulan ke 7 kan. Ok nak cari balik checklist. Apakah yang perlu di buat bila dah 7bulan ni. Ok bye..

Tuesday, May 9, 2017

Check up 22 weeks

Alhamdullilah, selesai check up. 
Hari ni 9/5/2017 check up saing dgn ainan.

Ainan inject setahun.
Senang je dia inject kan bahu kiri.
Xnangis pun. Budak kuat!

Cuma merengek-merengek, menjerit, memanjat sebab dh boring dari kul9-12 kat kk tu.

Oo.. lupe nak cite smlm ainan dpt baju raya. Mak yan bagi (anak yg mak usu asuh).

Jom usha baju raya ainan. Heheh. Nenek su yg ambil gambar.



Kenapa tah gigit jari tu hehe



Nenek su punye sekap dia pakai haha


Terima kasih mak yan. Moga murah rezeki beli kan Ainan baju raya. Hehhe

Dah masuk 5bulan ni ibu macam makin suka pulak makan. Check up kali ni naik 4kg. Erkkk

Kene diet benda manis ni. Tak baik untuk bayi. Dari 72-76kg.. rasanya dah hampir 10kg naik ni..

Seram mak nak..ni pun tengah sibuk nyemil-nyemil kacang. Cam bahagia je asyik makan 😂😂

Meh layan gambar ainan dekat kk tadi.
Tumpang bilik menyusu jap tadi. Tak larat nak dokong ainan je. Cian ayah penat.

Ni pun ayah otw nak g jb settle hal kereta. Mudah-mudahan segala urusan berjalan lancar. Aminnn



Bilik menyusu di kk


K bye hhehe




Monday, May 8, 2017

Second baby more obvious movement nye

Alhamdullilah. Hari ini genap 22 minggu 2 hari anak ibu dalam rahim ibu.

Pergerakkannya sangat aktif.
Tiap saat tiap ketika adik baby gerak. 
Lagi-lagi kalau ibu makan heheh.

A good news is anak yg bakal lahir ni adalah baby boy! Syukur alhamdullilah.. sepasang!

Happy birthday too my elder daughter Ainan Husna! Hari ni ainan dh setahun 3 hari. Jom usha pic ainan sambut birthday.. heheh



Bukan main terer ainan potong kek. Sampai mak yong nye cakap macam budak umur 3 tahun potong kek heheh




Happy birthday again anak ibu!
Alhamdullilah atas kurniaan rezeki.

Anyway banyak yang telah dapat di capai untuk tahun 2017 ini.

Antara wish list 2017

- nak anak lelaki 2017( yeay! Di makbulkan)

- cat rumah, mozek rumah, langsir rumah( alhamdullilah sume siap on time)

- new car alza advance ( insyallah minggu ni dpt kunci) 

- dah boleh dah letak target lain. Insyallah. Coming soon target yang nk di capai macam kat bwh ni plak hehe

✅tukar ptptn ke ujrah, settle by dis 2017
✅aqiqah ainan sekali baby bulan 11/2017
✅tingkatkan jualan dexandra(harus kuat utk maju!!)

Actually diri sendiri pun xde big why nak capai.. tp insyaallah akan terus cuba mencari untuk naik kan lagi semangat nak niaga ni hehhe..

Haha k sampai kat sini jelah. Doakan my baby boy sihat dlm perut ni. Sempurna dan di permudahkan utk bersalin 10/9/2017 ni ye. Aminnnn


Thursday, April 20, 2017

Jo Malone - Peony and Blush Suede - Dexandra Review (Best Review Ever)

Jo Malone - Peony and Blush Suede - Dexandra  Review (Best Review Ever)


Peony & Blush Suede dari Jo Malone ialah wangian berbau bungaan untuk wanita. Ia telah di lancarkan pada 2013.  Orang yang bertanggungjawab mencipta bauan ini ialah Christine Nagel. Top noted nya terdiri daripada epal merah, middle notes nya terdiri dari bunga peony, jasmine, carnation dan rose. Base note nya suede

Wangian ini di berikan rating 4 daripada 5 dengan undian sebanyak 598 undian. 

Harga Jo Malone Peony & Black Suede ini di Malaysia ialah RM539.66  menurut LAZADA
Actually saya tak jumpa harga dalam bentuk EDP yang ada hanya EDC. Eu De Cologne ni pun harga dah beratus. Kalau wangian EDP nya mungkin lagi mahal. 



Apakah kategori Jo Malone - Peony & Blush Suede?

Ia tergolong dalam kategori fresh, baunya agak powdery. Permulaan wangian ini agak seperti bau lelaki, tapi lama kelamaan baunya yang sedap keluar. Saya boleh kategorikan wangian ini sebagai wangian unisex. Maksudnya jika lelaki nak pakai wangian ini juga agak sesuai 

Main Accord bagi wangian ini terdiri daripada 

  1. Floral
  2. Rose
  3. Fresh
  4. Fruity
  5. Leather


Apa komen pengguna tentang Jo Malone - Peony and Blush Suede?

  • Wangian ini sangat sempurna.  Saya enjoy mengunakannya. Saya setuju dengan beberapa pendapat yang mengatakan wangian ini sesuai untuk majlis perkahwinan.  Ia memberikan bau bunga Peony yang sangat jelas. Bagi saya bau epal merah kurang ketara di dalam wangian ini.  Wangian ini agak feminine iaitu bersifat kewanitaan, dan bau bunga yang kuat.  Wangian ini sesuai di pakai untuk hari-hari istimewa seperti pertemuaan pertama kali bersama pasangan, atau majlis-majlis tertentu yang menginginkan kita untuk tampak lebih cantik dan menyerlahkan kewanitaan 


  • Saya terlalu inginkan wangian ini, dan saya telah mendapatkan nya semasa percutian ke Chicago! Saya sememangnya menyukainya, baunya sangat menawan. Ia berbau bungaan, tetapi notes dari Suede memberikan sedikit kelainan yang memikat.  Ia bukan bunga yang bersifat keanak-anakan. Ia buat kita berasa lebih matang tetapi still kelihatan manis dan menawan 


  • Wangian pembukaan dengan bauan bunga rose, epal merah dan jasmine.  Bila bauannya semakin mengering ia menonjolkan baunya yang manis, wangian yang sangat cantik keluar dari gabungan Peony dan Suede. Bersifat kewanitaan dan bijaksana. Wangian ini sesuai untuk wanita yang meningkat umurnya. Tidak sesuai sama sekali dengan remaja. Saya pernah mencari wangian untuk di gunakan di hari perkahwinan, dan penjaga kaunter minyak wangi mencadangkan wangian ini. Ia di kategori kan sebagai minyak wangi semasa perkahwinan. Saya akan gunakan wangian ini untuk majlis saya. Ia buat saya rasa cantik dan matang. 



Di Parfum Houz kami menyediakan perfume Dexandra sebagai pilihan yang lebih murah dan menjimatkan. 


Boleh klik disini untuk belian direct ke web. 
http://parfumhouz.shoppy.my/m/
Atau whasap sy sahaja Huda 0176334570


Boleh rujuk gambar bawah ni untuk perbezaan kepekatan wangian




So memang tiada beza antara Dexandra dan original. Seronok tau. Duit jimat dan dapat bauan yang di ingini dengan harga hanya rm65 sebotol. 

Kepada pembaca kalau berminat bolehlah pm/whasap sy 

Huda 0176334570

Atau ke web terus dan order. Lepas order whasap untuk beritahu supaya saya tidak terlepas pandang

http://parfumhouz.shoppy.my/m/

Harga perfume : 
1 botol : RM65
2 botol : RM120 (Diskaun :) )
3 botol ke atas : 1 RM60

Beli perfume 2 free tester (random)
Jangan lupa anda dari blog saya. Sebab pembaca blog sahaja layak dapat free tester. :D

Cod area : Simpang Renggam
                   Kluang
                   Batu Pahat ( Jumaat dan Sabtu 
                   sahaja)

Pos : Seluruh Malaysia
Kos pos : RM8 - untuk 1-3 botol
                 RM11 - untuk 4- 6 botol


Kalau nak perfume lain pun ada. Rujuk gambar di bawah.


PERFUME WANITA






PERFUME LELAKI





Sekian, nanti saya review perfume lain ye.
Happy shopping. :)


Jom Layan Testimoni Jo Malone - Peony and Blush Suede










Dah jumpa harga perfume jo malone peony and blush sude ni.. nampak?
RM843.30 hehehe..  mantapppp


Terima kasih membaca, happy Shopping


Tuesday, April 18, 2017

Gucci Bamboo - Dexandra Review ( Best review)

Gucci Bamboo - Dexandra Review ( Best review)



Gucci Bamboo Harga Asal : RM340 EDP 75ml rujuk LAZADA


Ini adalah harga merujuk LAZADA. RM340 untuk sebotol perfume.. hehe. Kalau saya memang tak beli dan mesti nak cari alternatif lain. Terlalu mahal untuk saya. Tapi bagi yang cintakan perfume mesti takde hal kan :)  

Suka saya nak beritahu yang anda boleh cuba DEXANDRA perfume dengan hanya rm65. Kualiti? setara original. Cuba sekali mesti nak cuba berkali-kali

Apakah kategori Gucci Bamboo?

Ia tergolong dalam kategori lembut, manis dan elegant

Main accordnya terdiri dari bau 
  • white floral
  • citrus
  • woody
  • yellow floral
  • sweet





Gucci telah melancarkan wangian barunya iaitu Gucci Bamboo, semasa musim luruh 2015.  Ia di namakan sempena koleksi wangian yang sebelumnya. 

Wangian ini secara luaranya menunjukkan keyakinan dan kewanitaan. Ia diciptakan untuk wanita moden yang mempunyai karektar dan persoliti yang pelbagai. Wangian ini mengambarkan kesungguhan, keanggunan, dan kelembutan dalam yang sama. 

Adunanya ialah bauan bungaan dan kayuan. Permulaan baunya ialah bauan citrus berdasarkan tumbuhan Bergamot, kemudian di kemudi oleh bau yang exotic bungaan dari ylang ylang, casablanca, lily dan orange blossom. Manakala wangian asasnya adalah terdiri daripada gabungan sandalwood, tahitian, vanila dan amber

Duta bagi wangian ini ialah aktress Gal Gadot. Botol wangian ini dicipta dengan mengabungkan kehalusan perasaan yang di tonjolkan dalam garisan-garisan yang di tunjukan pada botol. Botol kaca ini di hias dengan bentuk berlian sangat sesuai dengan kelembutan warna merah jambu yang di gunakan.  Manakala tutupnya yang berwarna perang dan berbentuk buluh mengambarkan wangian ini. 

Wangian ini terdapat dalam isian 50ml dan 75ml EDP. Turut ada losyen badan, gel mandian dan deodorant. 

Rate wangian ini adalah 3.36/5, dengan undian sebanyak 836


Apakah komen pengguna tentang Gucci Bamboo?

  • Saya cuba bau tester Gucci Bamboo dalam bentuk EDT dan EDP.  Bila saya cuba bau buat pertama kali, Saya terus jatuh Cinta!! Ia adalah wangian yang sangat menawan. Ia sangat bersifat kewanitaan, segar dan bersih.  Ia berbau buahan dan bunga yang sangat sesuai dengan saya.  Ia tahan lama pada saya, dan tidak hilang walaupun selepas 1 jam setengah saya pakai. Saya akan masukkan Gucci Bamboo dalam senarai wangian kegemaran saya. Yeah!

  • Gucci Bamboo pada saya wangian yang sukar untuk saya tafsirkan. Walaupun dah  banyak kali cuba pada kulit dan kertas tester ia masih sukar di tafsirkan. Gucci Bamboo pada pandangan saya sangat segar, bersih dan berbau citrus. Ia berbau seperti seseorang yang baru keluar dari bilik mandi dan terus sembur sedikit wangian.  Tapi selepas saya memiliki wangian ini, saya sangat terkejut dengan kelembutannya. Macam ada bauan berkrim dari lily, sandalwood, dan vanila. Pasangan saya sangat sukakan Gucci Bamboo, dia sering memuji kakak saya yang memakai wangian ini. Maka, saya dapatkan satu untuk saya..

  • Bauan ini sangat berbeza pada saya.. Dalam bentuk yang sangat baik. Saya sukakan bau pathcouli, tetapi yang ini sangat berbeza dan mengeluarkan saya dari terikat dengan wangian kesukaan saya.  Ia wangian yang sangat menawan, ia sangat sempurna untuk penggunaan sepanjang hari. Saya ada temujanji dengan doktor saya dan dia memuji tentang wangian ini, dan dia berkata yang wangian ini sangat sesuai dengan saya. Saya sangat gembira kerana memilih Gucci Bamboo sebagai wangian baru saya



Di Parfum Houz kami menyediakan perfume Dexandra sebagai pilihan yang lebih murah dan menjimatkan. 

Boleh klik disini untuk belian direct ke web. 
http://parfumhouz.shoppy.my/m/
Atau whasap sy sahaja Huda 0176334570


Boleh rujuk gambar bawah ni untuk perbezaan kepekatan wangian






So memang tiada beza antara Dexandra dan original. Seronok tau. Duit jimat dan dapat bauan yang di ingini dengan harga hanya rm65 sebotol. 

Kepada pembaca kalau berminat bolehlah pm/whasap sy 

Huda 0176334570

Atau ke web terus dan order. Lepas order whasap untuk beritahu supaya saya tidak terlepas pandang

http://parfumhouz.shoppy.my/m/

Harga perfume : 
1 botol : RM65
2 botol : RM120 (Diskaun :) )
3 botol ke atas : 1 RM60

Beli perfume 2 free tester (random)
Jangan lupa anda dari blog saya. Sebab pembaca blog sahaja layak dapat free tester. :D

Cod area : Simpang Renggam
                   Kluang
                   Batu Pahat ( Jumaat dan Sabtu 
                   sahaja)

Pos : Seluruh Malaysia
Kos pos : RM8 - untuk 1-3 botol
                 RM11 - untuk 4- 6 botol


Kalau nak perfume lain pun ada. Rujuk gambar di bawah.


PERFUME WANITA





PERFUME LELAKI





Sekian, nanti saya review perfume lain ye.
Happy shopping. :)


Jom Layan Testimoni Gucci Bamboo











Sekian..

Sunday, April 16, 2017

Jo Malone - English Pear & Freesia review DEXANDRA ( Best review ever)

Jo Malone - English Pear & Freesia - review DEXANDRA ( Best review ever)


Jo Malone - English Pear and Freesia Harga Asal > RM 1105.80 100ML (rujuk LAZADA)



Ini harga menurut LAZADA. Amacam? Siap ada installment tau untuk beli perfume Jo Malone ni..
haih...

Jo Malone- English Pear & Freesia ni tergolong dalam kategori


  • Soft dan Sweet
  • Berbau floral dan mendamaikan 

Main accordnya terdiri dari bau 
  • Floral
  • Fruity
  • Sweet
  • Aquatic
  • Rose



Jo Malone banyak mengeluarkan wangian yang sedap di bau. Kini ia memperkenalkan lagi wangian barunya iaitu English Pear dan Freesia. Di mana ia mengambarkan landskap dan cuaca serta musim yang berkait rapat dengan kecintaan terhadap negara British.

Wangian ini juga di hasilkan dari inspirasi seorang penyajak yang romantik iaitu, John Keats dalam Ode to Autumn.

Jo Malone English Pear dan Freesia di hasilkan oleh Christine Nagel yang banyak menciptakan wangian yang terkenal seperti Miss Dior Cherie, Narciso Rodriguez, Rose Absolue, Delices dan lain-lain.

Wangian Jo Malone - English Pear dan Freesia ini di reka khas dengan teliti. Penghasilan wangian ini agak sukar, kerana bila buah pear masak ia akan menghasilkan bau tertentu yang unik yang sukar untuk di masukkan ke dalam wangian. Maka penghasilannya sangat rumit.

Pear yang masak ranum mempunyai stuktur yang rangup dan berair. Ia sangat sedap di bau. Bila di gabungkan dengan kemanisan madu dan di campur juga dengan bunga putih freesia dan rose ia bauan yang menarik untuk di miliki

Asas bagi wangian ini terdiri daripada kehijaun, kesegaran tumbuhan rhubarb bersama kehangatan patchouli, amber dan white musk yang berkumpul menjadi satu.

Jo Malone English pear dan freesia telah pun berada di pasaran pada September 2010. Ia boleh di dapati dalam isian 30 dan 100 ml dalam bentuk EDC ( Eu de Cologne)

Ia telah mendapat rate yang agak memberangsangkan dari peminat perfume

3.91 dari 5 dengan undian 778


Apakah komen Pengguna tentang Jo Malone - English Pear dan Freesia?


  • Bauannya sangat sedap! Jika anda sukakan bau buah-buahan tapi tak nak bau seperti Bath dan Body, anda perlu cuba wangian ini.  Saya cuma membeli sample dan saya sangat ingin membeli sebotol besar. Ia juga sesuai dengan wangian lama Jo Malone Peony blush suede dan Wild bluebell

  • Ini adalah bauan yang sangat terbai dari freesia dan pear. Ia menceriakan, manis dan mesra tetapi tidak terlalu bersifat remaja.  Ini di ciptakan untuk semua orang. Selepas pakai wangian ini saya tak boleh nak cakap betapa gembiranya dan cerianya saya. Ia seolah-olah mengambarkan kelahiran semula 
          Permulaan baunya sangat asli, selepas itu ia berbau sedap. Bau musk yang lembut dan bauan
          bunganya keluar perlahan-lahan.  Ia bertahan lama dan harum. Saya boleh bau ia lagi 
          walaupun pada pakaian yang di pakai semalam

  • ia sangat menawan! dalam caranya.  Saya suka bau pear yang rangup  dan bauanya freesia yang segar digabungkan bersama dan mengeluarkan bauan yang romantik. Ia mencipta kehidupan yang bersih, dan bauan bunga dan buah yang best!


Di Parfum Houz kami menyediakan perfume Dexandra sebagai pilihan yang lebih murah dan menjimatkan. 

Boleh klik disini untuk belian direct ke web. 
http://parfumhouz.shoppy.my/m/
Atau whasap sy sahaja Huda 0176334570


Boleh rujuk gambar bawah ni untuk perbezaan kepekatan wangian



So memang tiada beza antara Dexandra dan original. Seronok tau. Duit jimat dan dapat bauan yang di ingini dengan harga hanya rm65 sebotol. 

Kepada pembaca kalau berminat bolehlah pm/whasap sy 

Huda 0176334570

Atau ke web terus dan order. Lepas order whasap untuk beritahu supaya saya tidak terlepas pandang

http://parfumhouz.shoppy.my/m/

Harga perfume : 
1 botol : RM65
2 botol : RM120 (Diskaun :) )
3 botol ke atas : 1 RM60

Beli perfume 2 free tester (random)
Jangan lupa anda dari blog saya. Sebab pembaca blog sahaja layak dapat free tester. :D

Cod area : Simpang Renggam
                   Kluang
                   Batu Pahat ( Jumaat dan Sabtu 
                   sahaja)

Pos : Seluruh Malaysia
Kos pos : RM8 - untuk 1-3 botol
                 RM11 - untuk 4- 6 botol


Kalau nak perfume lain pun ada. Rujuk gambar di bawah.

PERFUME WANITA




PERFUME LELAKI




Sekian, nanti saya review perfume lain ye.
Happy shopping. :)



Testimoni Jo Malone

Mari Baca untuk lebih menyakinkan 




Happy Shopping 
Thanks for coming ;)

Thursday, February 23, 2017

2nd journey of pregnancy

Alhamdullilah di berikan rezeki untuk preggy lagi. Kali ni xmacam yg lepas.

Permulaan mengandung kita tak tau. Sakit gile rasa. Pening kepala yang amat pun ye.

Kebetulan masa tu sekolah tengah bergotong royong utk kecerian. Terlasak tanpa sengaja. Terus demam hahah

Siap boleh termakan nenas lagi masa tu. Suami ler bawak balik nenas yg manis tu. Memulas2 perut. Nasib baik lah baby takde pape. Syukur sgt


3/1/2017. Tarikh keramat dapat tahu yang ainan husna akan jd kakak. Hahaha, xsangka seawal ini.

Jarak ainan dan adik 6bulan. Dapat cuma 8bulan sempurnakan bf journey ainan. Insyaallah akan sambung lagi bile adik baby keluar. Nak buat tandem nursing. Lagipun hak ainan 2 tahun utk minum susu ibu.

Kesian ainan, sebelum ni sentiasa sihat. Tapi lepas putus susu macam2 datang. Cirit birit yg teruk, demam panas dan muntah2. Susut terus badan.

Xde dh ketaq2 ibu huhuhu.
Hari ni 23/2/2017 ibu kene minum air gula. Mudah-mudahan tak sangkut lah macam ainan dlu.



Morning sickness xde sgt. Tp evening sickness ada lah. Muntah2 tak sgt mcm ainan dlu. Hopefully kali ni baby boy lah pulak. Boleh geng dgn ayah 🤗

Di jangka duenya 10/9/2017.
Mudah-mudahan di permudahkan.

Doakan ye kawan2. Bye



Monday, February 20, 2017

Gucci Flora - review DEXANDRA ( best review)


Gucci Flora - review DEXANDRA ( best review)



Gucci Flora Harga Asal > RM570 75ml (rujuk LAZADA)


Ia tergolong dalam kategori 

  • Elegant dan daring
  • Rose floral



Main accordnya terdiri dari bau

  • Floral
  • Citrus
  • Fresh
  • Rose
  • Fruity





Ia adalah wangian baru dari Gucci House.

Gucci Flora!  Sasarannya adalah golongan muda dan ia di inspirasikan oleh unsur flora (bunga-bungaan).


Flora adalah wangian kedua selepas Gucci by Gucci. Flora mensasarkan wanita muda sebagai targetnya.


Bauannya yang utama (top notes) Citrus (bau masam segar seperti lemon) dan Peony ( bauan rempah yang harum). Ia di perkaya dengan rose    dan osmanthus (bunga China yang mempunyai bau fruity flora (buah dan bunga).


Bauan asasnya (base noted) pula ialah Patchouli dan Sandalwood. Patchouli memiliki aura yang membuatkan kita berasa relaks apabila menghidu bauannya. Baunya agak woody. Begitu juga dgn Sandalwood. Bau woody dan sedap. Bau seperti kayu-kayu


Wangian ini telah di pasarkan pada April 2009. Ia boleh di dapati di dalam isian 30ml, 50ml dan 75ml edt (eu de toilette). Ia juga boleh didapati dalam bentuk deodorant 100ml, losyen badan 200ml dan sabun badan 200ml



Apakah komen pengguna tentang Gucci Flora? Berdasarkan web perfume FRAGRANTICA.COM


  • Gucci Flora lembut, menenangkan, feminin (bersifat kewanitaan), dan menyenangkan. Ia sesuai di pakai ke pejabat dan ia sesuai untuk semua musim.


  • Ia menyegarkan dan ia tidak menggangu hidung. Ia sentiasa berbau segar setiap jam. Ia seperti bauan di kebun bunga



Bagi gadis-gadis yang tidak sukakan bau yang kuat, dan suka kan bauan segar seperti citrus bolehlah mencuba Gucci Flora. 


Ia amat menenangkan dan memberi mood segar seperti lepas mandi :)


Di Parfum Houz kami menyediakan perfume Dexandra sebagai pilihan yang lebih murah dan menjimatkan. 


Boleh klik disini untuk belian direct ke web. 

http://parfumhouz.shoppy.my/m/

Atau whasap sy sahaja Huda 0176334570



Ia di inspirasikan dari bauan Gucci Flora. Di buat dalam kategori Edp (eu de parfum). Eu de parfum ni kategori ketiga selepas parfum (original). Baunya tahan lama sehingga 48jam. 


Boleh rujuk gambar bawah ni untuk perbezaan kepekatan wangian




So memang tiada beza antara Dexandra dan original. Seronok tau. Duit jimat dan dapat bauan yang di ingini dengan harga hanya rm65 sebotol. 


Kepada pembaca kalau berminat bolehlah pm/whasap sy 


Huda 0176334570


Atau ke web terus dan order. Lepas order whasap untuk beritahu supaya saya tidak terlepas pandang


http://parfumhouz.shoppy.my/m/


Harga perfume : 

1 botol : RM65

2 botol : RM120 (Diskaun :) )

3 botol ke atas : 1 RM60


Beli perfume 2 free tester (random)

Jangan lupa anda dari blog saya. Sebab pembaca blog sahaja layak dapat free tester. :D


Cod area : Simpang Renggam

                   Kluang

                   Batu Pahat ( Jumaat dan Sabtu 

                   sahaja)


Pos : Seluruh Malaysia

Kos pos : RM8 - untuk 1-3 botol

                 RM11 - untuk 4- 6 botol


Kalau nak perfume lain pun ada. Rujuk gambar di bawah.


PERFUME WANITA



PERFUME LELAKI




Sekian, nanti saya review perfume lain ye.

Happy shopping. :)


Testimoni Gucci Flora


Mari baca untuk lebih menyakinkan.




Happy Shopping.

Thanks for coming 😍