Monday, May 8, 2017

Second baby more obvious movement nye

Alhamdullilah. Hari ini genap 22 minggu 2 hari anak ibu dalam rahim ibu.

Pergerakkannya sangat aktif.
Tiap saat tiap ketika adik baby gerak. 
Lagi-lagi kalau ibu makan heheh.

A good news is anak yg bakal lahir ni adalah baby boy! Syukur alhamdullilah.. sepasang!

Happy birthday too my elder daughter Ainan Husna! Hari ni ainan dh setahun 3 hari. Jom usha pic ainan sambut birthday.. heheh



Bukan main terer ainan potong kek. Sampai mak yong nye cakap macam budak umur 3 tahun potong kek heheh




Happy birthday again anak ibu!
Alhamdullilah atas kurniaan rezeki.

Anyway banyak yang telah dapat di capai untuk tahun 2017 ini.

Antara wish list 2017

- nak anak lelaki 2017( yeay! Di makbulkan)

- cat rumah, mozek rumah, langsir rumah( alhamdullilah sume siap on time)

- new car alza advance ( insyallah minggu ni dpt kunci) 

- dah boleh dah letak target lain. Insyallah. Coming soon target yang nk di capai macam kat bwh ni plak hehe

✅tukar ptptn ke ujrah, settle by dis 2017
✅aqiqah ainan sekali baby bulan 11/2017
✅tingkatkan jualan dexandra(harus kuat utk maju!!)

Actually diri sendiri pun xde big why nak capai.. tp insyaallah akan terus cuba mencari untuk naik kan lagi semangat nak niaga ni hehhe..

Haha k sampai kat sini jelah. Doakan my baby boy sihat dlm perut ni. Sempurna dan di permudahkan utk bersalin 10/9/2017 ni ye. Aminnnn


No comments:

Post a Comment