Monday, February 22, 2016

dexandra review : bond no 9

bond no 9.

perfume ni sangat segar baunya.
even leuniey natasha love it!

siapa tak kenal leuniey?
isteri penjaga gol negeri kelantan tu..
apek ๐Ÿ˜Š


she beautiful with brain. siap suggest untuk beli jenama-jenama yang dia suka tau.

orang kata orang yang pakai minyak wangi bond no 9 ni orang nya perfectionist.

tentunya ramai orang-orang koperat suka pakai kan. anda tak nak ke feeling macam orang-orang kaya. kalau tak silap harga pasaran bagi minyak wangi ini ialah sekitar rm1500++

yang ni saya cari di lazada. not really sure about the price. ada orang kata sekitar rm1500.



terkejut kan?
tapi harga dan bau memang setanding. 
sedap sangat bau dia. 
tak terluah dengan kata-kata.

nak bau yang serupa tapi nak murah dan berkualiti? jom try bond no 9 by dexandra.



minyak wangi edp first class seakan original. saya pasti anda tak menyesal.
saya pun macam nak grab satu buat simpanan. hehe..

sampai di sini saje ye. nanti saya update lagi pasal bond no 9 ni. jatuh hati dah ni. 

nak bond no 9?
whasap sy 



No comments:

Post a Comment